Jojobový olej BIO RAW

Zrušiť výber

Jojobový olej sa dobre vstrebáva, reguluje vlhkosť pokožky a má regeneračné schopnosti. Môže sa používať namiesto pleťového mlieka, alebo krému...Viac

Detaily

BIO Jojobový olej Dr.Feelgood

Jojobový olej, teda presnejšie tekutý vosk, používali indiánske kmene od pradávna a dodnes je mimoriadne cenený ako kvalitný prírodný masážny olej. Dobre sa vstrebáva, reguluje vlhkosť pokožky a má regeneračné schopnosti. Môže sa používať namiesto pleťového mlieka, alebo krému. Je výborný do olejových zmesí –ako nosný olej, je veľmi stabilný (dokonca zvyšuje trvanlivosť olejov, ktoré rýchlejšie podliehajú oxidácií a zatuchnutiu).

Čím je jojobový olej prospešný v starostlivosti o pleť a vlasy?

Je vhodný pre všetky typy pleti, dokonca aj pre citlivú, či aknóznu pleť.

Poskytuje ochranu pred slnečným žiarením, UV faktor cca 4, takže poskytuje pleti prirodzenú ochranu počas slnečných dní.
Využíva sa pri liečbe drobných jazvičiek, strií a poraneniach kože.
Jojobový olej je základný a najvyužívanejší masážny olej.
Používa sa ako vlasový zábal – votrite si do vlasov trochu oleja, vlasy budú hebké a prirodzene lesklé.

 

INCI: Simmondsia chinensis seed oil

100 ml – hnedé sklo s pipetou

200 ml – PET fľaša.

Použitie

Návrat